tnjiric
Archive member
tnjiric
Posts in the archive
-
Freddie Mercury Live - What was live?
Those were all mimed performances..
-
Who wants to live forever Freddie's takes
again...thnx a lot m8...you are very helpful!thank you :)
-
TO YOUR VALENTINE
Reply sent :)
-
TO YOUR VALENTINE
Hello!Can u please contact me urgently to my mail [email protected] ..I have something to give you. QZ sorry for wrong place for this post Cheers
-
you're so funny you could run your own talk show...
-
Please can someone upload this mp3 for me..i would be very grateful...thnx
-
Announce:Queen Stockholm Sweden June 7 1986
THANK YOU FOR SEEDING!!PLEASE CONTINUE SEEDING!thnx alot :)
-
Announce:Queen Stockholm Sweden June 7 1986
pelase can anyone reseed this pleease..thnx
-
Stockholm 1986
CAN PLEASE RE-POST THIS AGAIN IN MP3?thnx in advance
-
My Karaoke Experience
if you read all books about freddie and know a little bit about him..he was originaly bariton..that is mesured when singing with opera voice...and proof of that is that montserrat caballe asked him to sing La Japonesa...
-
QUEEN Tribute In Dubrovnik,Croatia 25.11.06
To je kao trodnevni Tribute jer u cetvrtak pravimo video slusaonicu.tj 3 koncerta ce se pustat kao projekcija.I taj prvi dan se kao zove ONE VISION,u petak je cijeli dan Audio slusaonica Queena,i to taj dan se zove Ke...
-
Neznam na sto si milsio kao "STO" je u DBK..tu 1 band svira cijeli kocert od sat i pol queenovih stvari..sve profesionalni muzicari,tribute queenu u Klubu mladih orlando..ulaz je besplatan.. ima najava na www.klub-orl...
-
it is Announce for 25.11.06...so it means that this still didn't happen...
-
Here is the picture for the t-shirts of the concert: :) http://img135.imageshack.us/img135/3937/majicajpgal0.jpg Final playlist: One Vision Tie Your Mother Down Hammer To Fall Somebody To Love Save Me It's A Hard Life...
-
ANNOUNCE: Queen - It's A Kind Of Magic: Live In Edmonton 2006 (FLAC)
neki debilcina teška
-
Working on "You are the only one" - need your help!
dvd ces\te dobit odma..ali nema sanse da cu ista naplatiti ...ni u ludilu...
-
to se jos nismo dogovorili...uglavnom ja imam sve koji su bili za skinut na qz.pa ce biti jedan rani koncert,live aid,i onda ili hot space ili magic turneja
-
Namjeravamo jos nastupati..i praviti slijedeci koncert sa ono..bas hitovima A kind of magic turneje i jos ubacit vise Greatest hitova u program..ali ako nazalost nebudete mogli doci u dubrovnik..25.11 vi mi samo javit...
-
Zasad sviramo samo u Dubrovniku,a za dalje jos nismo nista pomnije planirali..to je 25.11 u 22 sata u klubu Orlando u Dubrovniku! 23.11 je audio slusaonica queena,24.11 je video slusaonica gdje se projiciraju 3 koncer...
-
bok thecro..ako ti se da svratit u dubrovnik 25.11..pravimo queen tribute u Klubu za mlade orlando..koncert koji ce trajati oko sat i pol..mjesane pjesme..uglavnom fenomenalno zvuci band..a playlist koncerta ti je sli...