ako sa stahuje z tejto skurvenej stranky?! hodim torrent do klienta a nic! len cakam a cakam a cakam a nezacne stahovat! už mám pekné nervy, prosím povedzte mi kde robim chybu!!!!!!!!!!!!!
Thread
Posts in chronological order
Robis chybu v tom, ze si kokot !
Co tak pouzit anglictinu, ak chces pomoc ?
Co tak pouzit anglictinu, ak chces pomoc ?
tak toto bola jeba. chlapci. takto som sa uz davno nezasmial :-)
popicovka. za toto si mozete vypytat, co vam sem ponuknem na stiahnutie :-)
popicovka. za toto si mozete vypytat, co vam sem ponuknem na stiahnutie :-)
lenže ja neviem po anglicky! a preco mi hned nadavate vy kokoti, normalne ziadam o radu! v utorrente mi nenabehnu vobec ziadny peerovia, len cislo v zatvorke :(((
Och, menne God, daar gaan we weer...
Jammer, al dat Spaans en Italiaans, das nog wel te volgen, maar van deze hutsikrutsi maak ik helemaal niks!
Jammer, al dat Spaans en Italiaans, das nog wel te volgen, maar van deze hutsikrutsi maak ik helemaal niks!
[QUOTE][QUOTENAME]Jjeroen wrote: [/QUOTENAME]Och, menne God, daar gaan we weer...
Jammer, al dat Spaans en Italiaans, das nog wel te volgen, maar van deze hutsikrutsi maak ik helemaal niks![/QUOTE]
Ik denk dat ze het over jou hebben.
Jammer, al dat Spaans en Italiaans, das nog wel te volgen, maar van deze hutsikrutsi maak ik helemaal niks![/QUOTE]
Ik denk dat ze het over jou hebben.
what is this? Dutch?
[QUOTE][QUOTENAME]galileufigaro wrote: [/QUOTENAME]what is this? Dutch?[/QUOTE]
Dutch? nee NEDERLANDS!.
Dutch? nee NEDERLANDS!.
[QUOTE][QUOTENAME]Leaky Luke wrote: [/QUOTENAME][QUOTE][QUOTENAME]galileufigaro wrote: [/QUOTENAME]what is this? Dutch?[/QUOTE]
Dutch? nee NEDERLANDS!.[/QUOTE]
En zelfs DAT is het niet! Dit is communistisch gewouwel!
Dutch? nee NEDERLANDS!.[/QUOTE]
En zelfs DAT is het niet! Dit is communistisch gewouwel!
Communisten wauwelen niet! (jij wel)
[QUOTE][QUOTENAME]Rik&Roll wrote: [/QUOTENAME]Communisten wauwelen niet! (jij wel)[/QUOTE]
Hey, ik pas me alleen maar aan aan mijn omgeving.
Hey, ik pas me alleen maar aan aan mijn omgeving.