Queen crest Queenzone

nejde stahovat

11 posts
Thread

Posts in chronological order

Search forum
ako sa stahuje z tejto skurvenej stranky?! hodim torrent do klienta a nic! len cakam a cakam a cakam a nezacne stahovat! už mám pekné nervy, prosím povedzte mi kde robim chybu!!!!!!!!!!!!!
Robis chybu v tom, ze si kokot !
Co tak pouzit anglictinu, ak chces pomoc ?
Best of the best http://www.queenzone.com/forums/1109319/best-of-the-best.aspx?page=1
tak toto bola jeba. chlapci. takto som sa uz davno nezasmial :-)
popicovka. za toto si mozete vypytat, co vam sem ponuknem na stiahnutie :-)
lenže ja neviem po anglicky! a preco mi hned nadavate vy kokoti, normalne ziadam o radu! v utorrente mi nenabehnu vobec ziadny peerovia, len cislo v zatvorke :(((
Och, menne God, daar gaan we weer...

Jammer, al dat Spaans en Italiaans, das nog wel te volgen, maar van deze hutsikrutsi maak ik helemaal niks!
[QUOTE][QUOTENAME]Jjeroen wrote: [/QUOTENAME]Och, menne God, daar gaan we weer...

Jammer, al dat Spaans en Italiaans, das nog wel te volgen, maar van deze hutsikrutsi maak ik helemaal niks![/QUOTE]

Ik denk dat ze het over jou hebben.
[QUOTE][QUOTENAME]innuendo1990 wrote:[/QUOTENAME] I can play about 20-25 chords. so im good[/QUOTE] [QUOTE][QUOTENAME]innuendo1990 wrote: [/QUOTENAME]no i think NOT[/QUOTE]
what is this? Dutch?
[QUOTE][QUOTENAME]galileufigaro wrote: [/QUOTENAME]what is this? Dutch?[/QUOTE]

Dutch? nee NEDERLANDS!.
Micrówave wrote: I would prefer they release a concert of all four sitting at a table just talking about Queen without exerting any kind of energy. Well, maybe Fred can smoke
[QUOTE][QUOTENAME]Leaky Luke wrote: [/QUOTENAME][QUOTE][QUOTENAME]galileufigaro wrote: [/QUOTENAME]what is this? Dutch?[/QUOTE]

Dutch? nee NEDERLANDS!.[/QUOTE]
En zelfs DAT is het niet! Dit is communistisch gewouwel!
Communisten wauwelen niet! (jij wel)
[QUOTE][QUOTENAME]Rik&Roll wrote: [/QUOTENAME]Communisten wauwelen niet! (jij wel)[/QUOTE]
Hey, ik pas me alleen maar aan aan mijn omgeving.

Sign in to reply