Greetings from your multilingual maverick friend!
I am a lonely old man in search for some innocent love and companionship. I am in search for some companionship from a female age ranging from 9 to 30 years old.
I am a charming middle aged man who loves languages and am very caring. I am a pacifist and support women's rights. I live in Denver Colorardo. I lived in Europe for many years but now I live near my elderly mother.
I am greatly anticipating meeting all of you, and I hope i meet that special some one.
http://www.geocities.com/vertaalguy/silly_hat.jpg
Thread
Posts in chronological order
Do you actually mean 'between 9 and 30' ?
Yes, I connect better on a spiritual level with young girls.
How lovely for you.
Yes, would you be interested in chatting with me, darling?
I have breasts and pubic hair, so I'm probably a little old for you.
[QUOTE][QUOTENAME]<b><font color=007788> ?Freya? wrote: [/QUOTENAME]I have breasts and pubic hair, so I'm probably a little old for you.[/QUOTE]
You have this all wrong Freya! I am NOT like that Freya!
You have this all wrong Freya! I am NOT like that Freya!
I would NEVER dream of hurting a child!
I'm sure.
WAU.....You know a lot of languages.
Lik, ajmo ovak...odvratan si u materinu i nemrem gledat onu tvoju sliku jer si pregadan.
Iskreno, zaboli me ona stvar ak niš neceš razumjet (uzmi rijecnik i listaj:) Mislim da si ti neki fosilni pedofil i najrade bi te gledala kak crkavaš. Slika je katastrofa, vidi ti se u ocima da si preverzni stari prdonja kaj se pali na maloljtnice. Jebo ti pas mater posred picke..Bok prijatelju, Bog te jebo :D
Lik, ajmo ovak...odvratan si u materinu i nemrem gledat onu tvoju sliku jer si pregadan.
Iskreno, zaboli me ona stvar ak niš neceš razumjet (uzmi rijecnik i listaj:) Mislim da si ti neki fosilni pedofil i najrade bi te gledala kak crkavaš. Slika je katastrofa, vidi ti se u ocima da si preverzni stari prdonja kaj se pali na maloljtnice. Jebo ti pas mater posred picke..Bok prijatelju, Bog te jebo :D
Well...there was this one time in Paris when I kissed a 16 year old...but that was over 25 years ago! Can you really blame me Freya...? Paris is the city of love.
[QUOTE][QUOTENAME]<font color="9933FF"><b> Ms. Rebel wrote: [/QUOTENAME]WAU.....You know a lot of languages.
Iskreno, zaboli me ona stvar ak niš neceš razumjet (uzmi rijecnik i listaj:) Mislim da si ti neki fosilni pedofil i najrade bi te gledala kak crkavaš. Slika je katastrofa, vidi ti se u ocima da si preverzni stari prdonja kaj se pali na maloljtnice. Jebo ti pas mater posred picke..Bok prijatelju, Bog te jebo :D[/QUOTE]
You seem to be a friendly,poliete,intelligent, sensitive girl. I love intelligent and sensitive girls.
Iskreno, zaboli me ona stvar ak niš neceš razumjet (uzmi rijecnik i listaj:) Mislim da si ti neki fosilni pedofil i najrade bi te gledala kak crkavaš. Slika je katastrofa, vidi ti se u ocima da si preverzni stari prdonja kaj se pali na maloljtnice. Jebo ti pas mater posred picke..Bok prijatelju, Bog te jebo :D[/QUOTE]
You seem to be a friendly,poliete,intelligent, sensitive girl. I love intelligent and sensitive girls.
Ms. Rebel, you have a very lush skin complextion.
[QUOTE][QUOTENAME]Glen_Greenwood wrote: [/QUOTENAME][QUOTE][QUOTENAME]<font color="9933FF"><b> Ms. Rebel wrote: [/QUOTENAME]WAU.....You know a lot of languages.
You seem to be a friendly,poliete,intelligent, sensitive girl. I love intelligent and sensitive girls.[/QUOTE]
I hope that you understood what I wrote :)
You seem to be a friendly,poliete,intelligent, sensitive girl. I love intelligent and sensitive girls.[/QUOTE]
I hope that you understood what I wrote :)
[QUOTE][QUOTENAME]<font color="9933FF"><b> Ms. Rebel wrote: [/QUOTENAME][QUOTE][QUOTENAME]Glen_Greenwood wrote: [/QUOTENAME][QUOTE][QUOTENAME]<font color="9933FF"><b> Ms. Rebel wrote: [/QUOTENAME]WAU.....You know a lot of languages.
I hope that you understood what I wrote :)[/QUOTE]
I'm sorry my dear, I dont know Croatian, but I do know what you were saying was LEWD CRUDE AND VERY OBSCENE!
I hope that you understood what I wrote :)[/QUOTE]
I'm sorry my dear, I dont know Croatian, but I do know what you were saying was LEWD CRUDE AND VERY OBSCENE!