You guys dont have any knowledge about singing and music ,i sing great i have got one of the best voices in this world ,and Freddie my brother would be proud of me ,i will be not a star but a legend
inu-liger · Member since
Another one of the TM family...great
This doesn't really count as a performance
Micrówave · Member since
Greatest version ever... hands down.
(You should stop now, and go out on top)
AntonioCatboy · Member since
im the best singer ever ,plz do respect for me dont critize cause you clearly know that my performacne is great but you dont have a brave to say that
oh wow im very impressed you sing fantastic ,i think that youre new freddie mercury ,god bless you keep on singing ,very nice greetings from poland
Kacio · Member since
Przestan kaleczyc piosenki Queen ... w ogóle najlepiej zebys nie 'spiewal', bo nie umiesz, nie umiales i nigdy nie bedziesz umial. Przestan spamowac, widac ze nie masz co robic, to sie ogarnij. Nie spamuj nigdzie swoim wyciem ... Dziekuje za uwage :)
taka zasada to, ze glosniej spiewasz nie oznacza, ze wyzej :)
nie masz pojecia o spiewaniu ,jestem arcymistrzem spiewania i bede wielka gwiazda która przysloni swoim blaskiem i cieniem twoje slodkie pierdzenie idz na swoje forum queen i tam sie pozal swojemu mentorowi bizonowi cwaniaczkowi i fenderkowi staremu hujowi ,jak nie masz pojecia i rozumu to nie gadaj nic ,jestem królem spiewu
Kacio · Member since
dobry jestes xD
tylko, ze nikt na razie Cie nie chwali ani nic xD
wez idz do mam talent albo czegos to zobaczysz, ze nie umiesz spiewac ;)
tam Cie wysmieje cala Polska i moze uwierzysz, ze trzeba sie wziac za uczciwa robote, a nie spamowac internet ^^
i zebys wiedzial ,ze pójde i zachwyce swoim glosem caly swiat ,jestem arcymistrzem spiewu i nikt sie ze mna nie równa ,mój glos jest jak oszlifowany diament ,jak zloto ,spiewam genialnie ,mam piekna boska barwe i wielka skale ,zadna piosenka queen nie jest dla mnie problemem to zaspiewania ,szanuj mnie a ja bede szanowal ciebie ,rozmawiasz z przyszla gwiazda swiatowej muzyki ,jak chcesz moge ci dac autograf potem sobie odsprzedasz za grube pieniadze jak bede slawny ,jestem klasa sama w sobie
Kacio · Member since
najpierw naucz sie pisac bardziej po Polsku :) 'gwiazdo' 'arcymistrzu' xD
czekam na Twój wystep xD
jeszcze bedziesz przychodzil na moje koncerty w przyszlosci jezeli bedziesz dla mnie mily i popieral mnie na tym forum ,to bedziesz wtedy mial kota na malinowej malpie satrapa wiedzmy horpyny
a propos jutro wrzucam nowe fajne nagrania na moje odlotowe konto ,subskrybuj mnie to bedziesz na biezaco