yeah :-) thats you?? I just clicked on your nick here, and "kde nic tu nic" :-))
Thread
Posts in chronological order
jo, it´s me :-)
Have a nice day, Bob. Hope hear about you sometime in the future again.
Have a nice day, Bob. Hope hear about you sometime in the future again.
thanks for sharing
Ahh!! Ok! Thank you for explainme that, and let me notice this little detail... escuse me but I am a little absent mind...
:-)
:-)
Thanks for this one!
One of the most appreciated DLs i suppose:)
-------------------------------------------
kurna, to je tady fakt tolik cechu? takova mala zemicka sme.. :) tak zdar, vsichni
One of the most appreciated DLs i suppose:)
-------------------------------------------
kurna, to je tady fakt tolik cechu? takova mala zemicka sme.. :) tak zdar, vsichni
I thought Prague was supposed to be the most likely venue to have the highest security (meaning no recordings or photos allowed)?!
yeah... as if that will stop us smuggling camera's inside... :-) Don't think so :-)
Sorry, I forgot to decrease resolution of photos included. :(
This torrent is only video:
(to roberto2: kvalita celkem bidna-je to limitovane tlacenici pred podiem a kreci v ruce nad hlavou. Hlavni problem je ze fotak pri videu zaostri pri zacatku nahravani-a vetsina pisnicek zacinala skoro ve tme, takze...ale za podivani to stoji)
This torrent is only video:
(to roberto2: kvalita celkem bidna-je to limitovane tlacenici pred podiem a kreci v ruce nad hlavou. Hlavni problem je ze fotak pri videu zaostri pri zacatku nahravani-a vetsina pisnicek zacinala skoro ve tme, takze...ale za podivani to stoji)
Cau lidi,zkousim to zprovoznit ale furt mi to nejak nejde.Jestli to budete mit nekdo stahle mohl bych vas pozadat abyste mi to hodili na ftypko......staci napsat na [email protected] a domluvime se.......obratem zase poslu fotky a fsechno co sezenu.........diky moc :-D
to bacgo. na predchozi strance druhej torrent shora by mel fungovat-tedka sem zas asi cosi zdrbal:(
Hups...maybe now
Where is problem when ABC reports to me:
100% done/seeded ... rejected by tracker-request tracker is not authorized for use with this download tracker.
I'm slill making mistake and I don't know where.
Can somebody help me, pls?
100% done/seeded ... rejected by tracker-request tracker is not authorized for use with this download tracker.
I'm slill making mistake and I don't know where.
Can somebody help me, pls?
4frydji: Ahoj, jelikož mám pomalý pripojení k internetu, chtel bych Te poprosit, jestli by bylo možný to vypálit na CD? Popr. jestli máš možnost lepší kvality a víc písnicek na DVD... Samozrejme ne zadarmo :-). Kdyžtak prosím napiš na [email protected] , dík :-).
OK, now, what about the rest of the show? :)
(tech prvnich 27 minut je boziich, kde je zbytek?? :))
(tech prvnich 27 minut je boziich, kde je zbytek?? :))
Thanks for this Frydji, it's great.
(A ted cesky: diky moc, kvalita videa je dost slusna, blahopreju. Jsem rad i za 30 minut, aspon jsem si zpatky pripomnel tu sobotni atmosferu. Pokud potrebujes poradit s torrentem na QZ, rad pomuzu. Jeste jednou dik.)
Libor
(A ted cesky: diky moc, kvalita videa je dost slusna, blahopreju. Jsem rad i za 30 minut, aspon jsem si zpatky pripomnel tu sobotni atmosferu. Pokud potrebujes poradit s torrentem na QZ, rad pomuzu. Jeste jednou dik.)
Libor