Why would there be Dutch and Spanish threads, and no Romanian one?
Asa ca m-am decis. Aici se debiteaza numai pe romaneste. xD
pupici,
Sonia
Thread
Posts in chronological order
Catelus cu parul cret, fura rata din cotetz, dar se jura ca nu fura, dar l-am prins cu rata n gura!
Vreau sa fac dragoste cu tine in seara asta.
Te iubesc fluture! Tu arati bine!
Vreau sa fac dragoste cu tine in seara asta.
Te iubesc fluture! Tu arati bine!
Numanuma
Tijn.... xD ^x^ eheheheh! xD
I believe my greatgrandmother was Romainian.
Does that count?
Does that count?
closest i get to romanian is O-zone and my algebra 1 teacher.
and there was a romanian man who looked like me, his last name bared a startling resemblance so my mother looked at me and said "THATS WHAT YOU ARE! A CLOSET ROMANIAN."
hurr.
and there was a romanian man who looked like me, his last name bared a startling resemblance so my mother looked at me and said "THATS WHAT YOU ARE! A CLOSET ROMANIAN."
hurr.
Martijn ... esti un hot! ;)
Am vorbit cu tine despre catelus cu parul cretz , dar era pt prietena mea, nu pt prietena ta!
Dar e ok ...cred ...acum sunt la Bistro Atheneu in Bucuresti cu o carafe di vin alb sec si apa minerala ...dar fara prietena mea ;) Ea e foarte suparata cu mine, si nu stiu de ce ... aste e
Dar ce faci pt craciun? Stai cu Sonia in tg mures? ....sau faci o laba acasa ;) (Sonia , im pare rau , am spus prea urat!) haha
ai grije de noi !
te pup (pt Sonia, nu pt martijn, nu sunt gay!:) haha
Stefan
Am vorbit cu tine despre catelus cu parul cretz , dar era pt prietena mea, nu pt prietena ta!
Dar e ok ...cred ...acum sunt la Bistro Atheneu in Bucuresti cu o carafe di vin alb sec si apa minerala ...dar fara prietena mea ;) Ea e foarte suparata cu mine, si nu stiu de ce ... aste e
Dar ce faci pt craciun? Stai cu Sonia in tg mures? ....sau faci o laba acasa ;) (Sonia , im pare rau , am spus prea urat!) haha
ai grije de noi !
te pup (pt Sonia, nu pt martijn, nu sunt gay!:) haha
Stefan
Mihai Eminescu Dorinta
Vino-n codru la izvorul
Care tremura pe prund,
Unde prispa cea de brazde
Crengi plecate o ascund.
Si în bratele-mi întinse
Sa alergi, pe piept sa-mi cazi,
Sa-ti desprind din crestet valul,
Sa-l ridic de pe obraz.
Pe genunchii mei sedea-vei,
Vom fi singuri-singurei,
Iar în par înfiorate
Or sa-ti cada flori de tei.
Fruntea alba-n parul galben
Pe-al meu brat încet s-o culci,
Lasând prada gurii mele
Ale tale buze dulci...
Vom visa un vis ferice,
Îngâna-ne-vor c-un cânt
Singuratece izvoare,
Blânda batere de vânt;
Adormind de armonia
Codrului batut de gânduri,
Flori de tei deasupra noastra
Or sa cada rânduri-rânduri.
Vino-n codru la izvorul
Care tremura pe prund,
Unde prispa cea de brazde
Crengi plecate o ascund.
Si în bratele-mi întinse
Sa alergi, pe piept sa-mi cazi,
Sa-ti desprind din crestet valul,
Sa-l ridic de pe obraz.
Pe genunchii mei sedea-vei,
Vom fi singuri-singurei,
Iar în par înfiorate
Or sa-ti cada flori de tei.
Fruntea alba-n parul galben
Pe-al meu brat încet s-o culci,
Lasând prada gurii mele
Ale tale buze dulci...
Vom visa un vis ferice,
Îngâna-ne-vor c-un cânt
Singuratece izvoare,
Blânda batere de vânt;
Adormind de armonia
Codrului batut de gânduri,
Flori de tei deasupra noastra
Or sa cada rânduri-rânduri.
or try this:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=home&screen=fata_5
its the girl from page 5 (lets say the nice and cute girls from Romania who want to have their picture in the Libertatea ("The Sun" of Romanania)
Romanian girls are cute!
Stefan
http://www.libertatea.ro/index.php?section=home&screen=fata_5
its the girl from page 5 (lets say the nice and cute girls from Romania who want to have their picture in the Libertatea ("The Sun" of Romanania)
Romanian girls are cute!
Stefan
or from some romanian music
Album: Pur si simplu
Anul: 2003
Casa de discuri: Holograf Production
Tracks: 10
Componenta: Dan Bittman, Edi Petrosel, Iulian Vrabete, Romeo Dediu, Tino Furtuna
Albumul “Pur si Simplu” completeaza ciclul inceput in 1998 cu “Supersonic” si continuat in 2000 cu “Holografica”. Experientele vietii, satisfactiile si tristetile, spirala cautarilor si-au gasit exprimarea in atatea din cantecele cuprinse in cele doua albume deja aparute, si deja confirmate de public ca reusite certe.
Noul disc s-a nascut greu. Maturitatea artistica sporeste exigenta, grija pentru detaliu, atentia la sensurile profunde, iar acestea nu sunt lucruri de natura sa grabeasca procesul de creatie. Pe de alta parte incarcatura emotionala indusa de extraordinarul succes al albumului “Holografica” a inhibat sensibil descatusarea unor noi idei, a oferit tot timpul un termen de comparatie redutabil.
Zece cantece spun zece povesti. Impartite in doua -ca de obicei la Holograf- in partea pentru “baieti” si partea pentru “fete”, mai dinamice sau mai lente, ele ne spun de fapt povestea dragostei, fatetele ei ca relatie intre cei doi, fericita sau nefericita, prezenta sau trecuta, reala sau imposibila. Misteriosul cod al iubirii, exprimat in simboluri grafice pe buzele membrilor grupului, ramane o provocare pentru fiecare dintre noi iar albumul nu este o masina de descifrat, ci mai degraba pagina pe care fiecare isi va schita propriile variante.
Intr-o lume intens materialista, in care pana si viselor le este harazit doar prezentul imediat pentru realizare, sufletul are nevoie de mai mult. Simbolul “ingerului”, aparut adesea in textele acestui disc, nu are obisnuita conotatie religioasa ci este, mai degraba, incercarea de a apela la o instanta spiritual superioara pentru nesfarsita cautare a unui raspuns la intrebarile aparute in mereu schimbatoarele situatii in care ne pune dragostea si viata.
Cel mai complet si egal cu el insusi dintre albumele grupului Holograf, cel mai ingrijit produs dintre ele, va asteapta. Nu este o enigma, nici o provocare. Este afirmarea unor stari, relatarea unor experiente de viata. Cald si puternic, deschis si echilibrat, pur si simplu...
Listen and download this song!
http://www.holograf.info.ro/mp3/BESTOFHOLOGRAF/Vals.mp3
the song is called = Sa nu-mi iei dragostea
Please my international Queen fans, download this song and tell me what you think about it!!
Stefan
Album: Pur si simplu
Anul: 2003
Casa de discuri: Holograf Production
Tracks: 10
Componenta: Dan Bittman, Edi Petrosel, Iulian Vrabete, Romeo Dediu, Tino Furtuna
Albumul “Pur si Simplu” completeaza ciclul inceput in 1998 cu “Supersonic” si continuat in 2000 cu “Holografica”. Experientele vietii, satisfactiile si tristetile, spirala cautarilor si-au gasit exprimarea in atatea din cantecele cuprinse in cele doua albume deja aparute, si deja confirmate de public ca reusite certe.
Noul disc s-a nascut greu. Maturitatea artistica sporeste exigenta, grija pentru detaliu, atentia la sensurile profunde, iar acestea nu sunt lucruri de natura sa grabeasca procesul de creatie. Pe de alta parte incarcatura emotionala indusa de extraordinarul succes al albumului “Holografica” a inhibat sensibil descatusarea unor noi idei, a oferit tot timpul un termen de comparatie redutabil.
Zece cantece spun zece povesti. Impartite in doua -ca de obicei la Holograf- in partea pentru “baieti” si partea pentru “fete”, mai dinamice sau mai lente, ele ne spun de fapt povestea dragostei, fatetele ei ca relatie intre cei doi, fericita sau nefericita, prezenta sau trecuta, reala sau imposibila. Misteriosul cod al iubirii, exprimat in simboluri grafice pe buzele membrilor grupului, ramane o provocare pentru fiecare dintre noi iar albumul nu este o masina de descifrat, ci mai degraba pagina pe care fiecare isi va schita propriile variante.
Intr-o lume intens materialista, in care pana si viselor le este harazit doar prezentul imediat pentru realizare, sufletul are nevoie de mai mult. Simbolul “ingerului”, aparut adesea in textele acestui disc, nu are obisnuita conotatie religioasa ci este, mai degraba, incercarea de a apela la o instanta spiritual superioara pentru nesfarsita cautare a unui raspuns la intrebarile aparute in mereu schimbatoarele situatii in care ne pune dragostea si viata.
Cel mai complet si egal cu el insusi dintre albumele grupului Holograf, cel mai ingrijit produs dintre ele, va asteapta. Nu este o enigma, nici o provocare. Este afirmarea unor stari, relatarea unor experiente de viata. Cald si puternic, deschis si echilibrat, pur si simplu...
Listen and download this song!
http://www.holograf.info.ro/mp3/BESTOFHOLOGRAF/Vals.mp3
the song is called = Sa nu-mi iei dragostea
Please my international Queen fans, download this song and tell me what you think about it!!
Stefan
Imi placeau Holograf...
Dupa aia Bitman a intrat in tv...
Stii de Kumm?
cred ca linku e www.kumm.ro
sper sa mearga.
Dupa aia Bitman a intrat in tv...
Stii de Kumm?
cred ca linku e www.kumm.ro
sper sa mearga.
te poop
jaja sorry, Alex told me to post this :P
jaja sorry, Alex told me to post this :P
violence... violence...
its te PUP ... not poop ! ;)
I think Sonia is the only real Romanian here, if I am right...
I am just a Dutch guy living in Bucharest and managed to learn some of the language
Anyway, Craciun Fericit, si tot iti doresti :)
( Happy Xmass and everything you wish for)
Stefan
I think Sonia is the only real Romanian here, if I am right...
I am just a Dutch guy living in Bucharest and managed to learn some of the language
Anyway, Craciun Fericit, si tot iti doresti :)
( Happy Xmass and everything you wish for)
Stefan
un craciun fericit si tie!!!
I think there are 2 more or smth. :S but they're not very active, esp on Personal...
I think there are 2 more or smth. :S but they're not very active, esp on Personal...